بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم

salam

Monday, March 25, 2013

MeRaH JaMbu

Bismillah..
Nak kongsi salah satu keindahan dan keunikan ciptaan Allah.
Tasik Merah Jambu atau Hiller Lake terletak di Western Australia.
Ada kawan share kat fb,so aku nak share kat blog.
Sila lah tgk video ni,indah kan?!

nak pergi honeymoon kat cni la.ahaks.

http://www.youtube.com/watch?v=RmpA35AGGvA

Monday, March 18, 2013

oh my STUDY!

hari hari membilang hari. bila nak fokus?
rasa banyak sangat buang masa. sekarang pun masih buang masa. bila nak fokus?
oh my study!
ok stop!!
still buang masa lagi..what to do? do nothing.
hahaha.
.......ilmu bertimbun2........(gambar sekadar hiasan)
sila insaf sekarang!

p/s: teringat masa g angkut buku2 n jurnal dari bilik prof zainon..uihhh...



Tuesday, March 12, 2013

PiLiHaN

Ya Allah aku memohon pemilihan dari pengetahuanMU,
Ya Rabb aku memohon kekuatan dari kudratMU..

antara dua