بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم

salam

Friday, July 5, 2013

Cuti Cuti SabAh

Alhamdulillah minggu lepas berpeluang cuti jalan2 di Kota Kinabalu. Best! Terimakasih tak terhinnga buat my brother n sister-in-law for the treat!hihi,orang belanja tiket dan hotel...sape tak sudi ikut kan kan? Banyak tempat menarik yang kami lawat. So, entri kali ni nak letak gambar je.
Pantai Tanjung Aru

Dari atas Kinabalu Park

Gate Kundasang War Memorial

Desa Dairy Farm,eh mcm New Zealand kat sini..paling best! bersama main sponsor Abgro n K.syikin

Rumah Terbalik,Tamparuli

Pantai Likas with my adik

Lok Kawi Wildlife PArk

Ini la rumah terbalik,kisah dongeng budak nakal kaum kadazan n murut

Kinabalu PArk..air n angin sejuk.nyamannnnnn

tanjung aru

Tower



English garden-Memorial Park

Ini la umair,buat ape tu??hehe
Subhanallah! Hijau biru bumi Tuhan
High and high! Jesselton point,tempat utk island hoping.kitorang g bergambar je..
Labuan ekspress..


Setakat pemerhatian , Sabah ni ramai Kristian.jalan 2km jumpa church. Almaklum ramai kaum Kadazan Murut n lain. Oh ye satu lagi, seafood kat cni memang best la,fresh sedap!
Cukup la setakat ni..hehe.ok bye. sangat berharap dapat menjejakkan kaki ke Sabah lagi.


1 comment:

Nazihah@Jiha said...

berkunjunglah lagi ke Sabah. byk lg tempat yg menarik :)