بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم

salam

Monday, April 11, 2011

BerGAYA tp mengundang BAHAYA!!

Renung2kan dan selamat beramal~

Tak kisahlah Tudung Fareeda ke.. Tudung Syria ke.. Tudung Ariani ke.. Tudung Qaisara ke.. Tudung Wardina ke.. Tudung Waheeda ke.., aurat kena jaga sebetul-betulnya.

Agenda Kafir Laknatullah untuk menyesatkan wanita Islam..Adakah ini suatu kebetulan?Ini sememangnya agenda Kristian yang amat KURANG AJAR untuk menjahanamkan umat Islam..Mungkin ramai di antara kita yang tidak mengetahuinya...sebar-sebarkanlah..selamatkan wanita Islam..Allah..Allah..Allah, Lindungilah kami..

Jauhilah Pemakaian Tudung Dengan Menampakkan Bentuk Leher

Larangi kaum wanita kita dari memakai sanggul begini.
“Katakanlah kepada wanita yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya, dan janganlah mereka menampakkan perhiasannya, kecuali yang (biasa) nampak daripadanya. Dan hendaklah mereka menutupkan kain tudung ke dadanya, dan janganlah menampakkan perhiasannya kecuali kepada suami mereka, atau ayah mereka, atau ayah suami mereka, atau putera-putera mereka, atau putera-putera suami mereka, atau saudara lelaki mereka, atau putera-putera saudara lelaki mereka, atau putera-putera saudara perempuan mereka, atau wanita-wanita islam, atau budak-budak yang mereka miliki, atau pelayan-pelayan lelaki yang tidak mempunyai keinginan (terhadap wanita) atau anak-anak yang belum mengerti tentang aurat wanita. Dan janganlah mereka meghentak kakinya agar diketahui perhiasan yang mereka sembunyikan. Dan bertaubatlah kamu sekalian kepada Allah, hai orang-orang yang beriman supaya kamu beruntung.” (An-Nur:31)...

[credit to ukht fatimahsafiah@ www.mutiaralautbiru.blogspot.com]

No comments: